Documenten te downloaden

 

 

Contact:

SMDW bvba

Romanie Van Dijck Straat 19,
1070 Brussel

Tel: +32 2 520 19 48
FAX: +32 2 520 32 28

Burton: Nostalgische funauto

De Burton is een polyester body gebaseerd op een 2CV onderstel. Daarom zijn kosten zoals brandstofverbruik (5L/100km), aanschafprijs, belasting, onderdelen en verzekering zo laag. De 2CV biedt een ideale basis door zijn eenvoudige maar doeltreffende techniek

Prestaties

De prestaties van de Burton zijn zoals men van een kleine sportauto mag verwachten. Door zijn lage gewicht (480kg), de aërodynamische vormgeving en de goede wegligging heeft u eigenlijk al genoeg aan een standaard 2CV motor.

Voor dagelijks gebruik

Ruimte :
De bagageruimte van de Burton is groot. Via de afsluitbare achterklep is een bagageruimte van 610 liter bereikbaar, voorin bij de motor is nog eens 100 liter opbergruimte beschikbaar

Softtop of Hardtop :
De Burton kan geleverd worden met een hardtop en een softtop.

 

Elke Burton anders

 

De mogelijkheden om de auto haar eigen gezicht te geven zijn legio. De body is leverbaar in 1600 RAL kleuren. De spatborden kunnen vervangen worden door cyclewings, 2CV dashboard of luxe klokken, 2CV velgen of sportvelgen enzovoort. Ook het interieur kan naar eigen smaak en budget worden ingericht.

 

 

Bouwhandleiding

Voor het bouwen van de Burton is een bouwhandleiding onmisbaar . U kunt de online bouwhandleiding raadplegen op de Burton website .

 

U kunt uw Burton ook geheel of gedeeltelijk naar eigen specificatie laten bouwen. Ervaren monteurs, gespecialiseerd in het bouwen van Burtons, zorgen voor de bouw en afwerking van uw auto. Prijzen variëren tussen de €10.000 en €20.000.